Німецька Klingspor почала будувати завод з виробництва абразивних матеріалів на Львівщині

klingsporНімецька Klingspor почала будувати завод з виробництва абразивних матеріалів в м. Великі Мости (Сокальський район, Львівська область).

Урочистий запуск будівництва відбувся в червіні. Як передає кореспондент під час нього голова Львівської ОДА Микола Кміть, делегат бюро німецької економіки в Україні Карін Рау, голова Сокальської РДА Олег Солодяк та топ-менеджмент Klingspor вирили яму для закладення першого каменю будівництва. 

Будівництво заводу планують завершити до кінця 2009 року, а на початку 2010 – завести і змонтувати обладання. «У березні-квітні 2010 року ми плануємо розпочати виробництво», – розповів генеральний директор Klingspor Роланд Кашни. 

Абразивні матеріали виробництва заводу в Великих Мостах компанія планує продавати на внутрішньому ринку України, а також налагодити збут в Білорусію, Росію та країни Кавказу. 

Площа виробничих потужностей складе 12 тис. кв. м. Будівництво складатиметься з двох етапів. На першому етапі німці інвестують в будівництво 3,5 млн. євро і на заводі працюватиме 100 осіб. До кінця 2010 року кількість працівників складе півтисячі осіб. 

У випадку хорошого збуту Klingspor планує розширити виробничі площі у Сокальському районі. «Залежить від того, як підуть справи, але будемо розширювати виробництво. Цілком реально, що згодом будемо реалізовувати інші проекти в Україні», — додав голова правління групи компаній Klingspor Штефан Ной. 

Група компаній Klingspor займається виробництвом абразивних матеріалів, шліфувальних кругів тощо. Компанія присутня у 40 країн світу. Володіє заводами в Німеччині, Польщі, США, Канаді, Мексиці, Південній Африці, Бразилії, Сінгапурі, Австралії та Китаї.


Сейчас вигодным капиталовложением есть купить недвижимость в Италии, квартиры и особняки в Италии всегда в цене.


Залишити коментар

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.